Werkt op alle devices
5x meer slaginskans
Breed aanbod
Header background

VMBO | HAVO | VWO | Rijbewijs

Gratis oefenvragen en proefexamens

Verkeersborden Nederland

Geplaatst op: februari 3, 2020

Verkeersborden Nederland

Deze online oefentoetsen bevatten de verkeersborden in Nederland. De betekenis van de verkeersborden wordt gevraagd bij zowel het auto theorie examen als bij het bromfiets theorie examen. Door deze oefentoetsen een aantal keer te herhalen is het binnen enkele uren mogelijk om de betekenis te leren. Ook bij de andere modules van de theorie examens via Oefentoetsen, komen soortgelijke vragen over verkeersborden Nederland terug.

Lees meer

Auto theorie-examens

Geplaatst op: maart 20, 2019

Verkeersregels en verkeersinzicht CBR

Het CBR toetst twee onderdelen op het theorie-examen auto. Het eerste onderdeel is gevaarherkenning en het tweede onderdeel is verkeersregels en verkeersinzicht.

Via Oefentoets kun je gratis en onbeperkt alle oefenvragen maken voor het CBR theorie examen auto. Het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht CBR kun je met de onderstaande links toetsen. De 20 vragenseries bestaan uit ieder 20 vragen, waardoor je totaal 400 verschillende vragen kunt oefenen. Het is aan te bevelen om de vragen een tweede keer te maken en ook de toelichting in het resultaat goed te lezen.

Lees meer